ایسنا: یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکار پیشنهادی وزیر نیرو برای بسته‌بندی و واردات آب به منظور کنترل بحران آب گفت: این راه حل ممکن است در کوتاه مدت جواب دهد ولی آینده را هم باید درنظر بگیریم. مثلا ممکن است همیشه رابطه کشورها با هم خوب نباشد.

سید علی محمد بزرگواری اظهار کرد: پیشنهادی مثل بسته‌بندی آب در برخی استان‌ها و شهرها که با بارش کم مواجه شده‌اند جواب می‌دهد ولی برای همه نقاط کشور مناسب نیست.

این نماینده مجلس درباره واردات آب نیز عنوان کرد: این مساله نیز راهکاری است که ممکن است وزارت نیرو بخواهد آن را انجام دهد. آن‌ها ممکن است درنظر داشته باشند از کشورهایی مثل تاجیکستان آب وارد کنند و شاید راهکار پیش رویشان این باشد که مثلا بخواهند آب را در ازای گاز دریافت کنند.او ادامه داد: این راه حل ممکن است در کوتاه مدت جواب دهد ولی آینده را هم باید درنظر بگیریم. مثلا این طور نیست که کشورها با هم همیشه در حال صلح باشند و تعاملات مثبتی بین‌شان برقرار باشد.

نماینده مردم کهگیلویه افزود: پیشنهاد ما همیشه این بوده که پالایشگاه‌های آب را در کنار دریا،‌ چه جنوب و چه شمال کشور راه اندازی کنیم که هرچند هزینه بر است اما می‌تواند امکان بهتری را برای تامین آب به وجود بیاورد؛ البته این راه‌حل‌ها دراز مدت است و در کوتاه مدت باید به راه حل‌های دیگری دست پیدا کرد.

بزرگواری گفت: به عنوان مثال استان‌های پرآبی مانند کهگیلویه داریم که آب رودخانه‌ها در آن به هدر می‌رود یا به دریا می‌ریزد. می‌توان این آبها را مهار کرد یا سدهای کوچکی برای تامین آب در نظر گرفت و کارخانه‌های آب معدنی بیشتری در این استان‌ها دایر کرد تا بتوان آب مورد نیاز مردم را ولو به صورت بسته‌بندی تامین کرد. چنین زمینه‌هایی فراهم است ولی از آن‌ها استفاده نمی‌شود.