هنر بسته‌بندي: نبود نقدينگي، عدم همكاري مناسب بانك‌ها، معضلات تامين مواداوليه وارداتي، سختگيري اداره‌هاي دارايي و بيمه‌هاي تامين‌اجتماعي و از همه مهمتر عدم توجه مسوولان مربوطه به مشكلات جاري شركت‌هاي توليدي از عمده ترين معضلات توليد كنندگان به شمار مي رود.

يوسف رهور مديرعامل شركت سبزآرنگ‌تبار در اين زمينه گفت: فعاليت اين شركت قبل از گران شدن ناگهاني و غيرمنتظره ارز، خوب و قابل قبول بود اما بعد از اين نوسانات، قيمت مواداوليه و مركب چاپ و حلال دوبرابر شد. در نتيجه سفارش ما به دليل تورم‌هاي موجود و غيرقابل تصور كاهش يافت.

رهور افزود: به دليل عدم ثبات قيمت‌ها، تمامي خريدهاي مربوط به نهاده‌هاي توليد بايد به صورت نقدي انجام مي‌شد اين اقدام، مشكلات نقدينگي را به وجود آورد كه هنوز هم ادامه دارد. با اين وجود، امسال از لحاظ توليد و پيشرفت سال خوبي نداشتيم تا جايي كه ميزان توليد نيزحداقل 50 درصد كاهش يافت.وي به عوامل موفقيت يك شركت توليدي اشاره و خاطرنشان كرد: براي توليد موفق و قابل قبول، بايد ثبات اقتصادي،اجراي قوانين و به‌تبع عدم دخالت و كنترل بي‌حد و حساب دستگاه‌هاي مسوول جزء شرايط و اصول اصلي قرار گيرد.

رهور ادامه داد: اگر قوانين و شرايط اقتصادي ثابت باشد برنامه‌ريزي و انعقاد قراردادهاي توليدي براي مشتريان داخلي و خارجي امكان‌پذير مي‌شود هر چند در ايران امكانات و پتانسيل‌هاي زيادي وجود دارد اما هرروز با هر حرف و حديثي صحنه اقتصادي دچار نابساماني شده در اين صورت اگرهم‌بخواهيم مشكلات ناشي از عدم مديريت مناسب را توسط مقامات حكومتي و قضايي برطرف كنيم به هيچ‌وجه امكان‌پذير نخواهد بود.

وي از انتقال مشكلات شركتش به مسوولان ذيربط خبر داد و اظهار داشت: برخورد مسوولان در ابتدا خيلي گرم و خوب است اما در عمل، رفع مشكلات در مراحل بوروكراسي اداري گم مي‌شود.وي انتظار خود را از مسوولان، تحقق بيانات رهبري مبني بر حمايت از توليد و سرمايه ملي دانست و گفت: اگر به سوي ثبات اقتصادي پيش برويم طرح‌هاي توسعه‌اي خود را اجرا خواهيم كرد در غير اين صورت براي حفظ بازار موجود و تامين نيازهاي مشتريان تمام تلاش خود را به كار خواهيم بست.

وي از رسانه‌ها به‌عنوان بازوي اصلي تبليغاتي توليد نام برد و افزود: با وجود شرايط مساعد اقتصادي، مطبوعات مي‌توانند نقش مهمي در اطلاع‌رساني توليدات شركت‌هاي فعال داشته باشند.