هنر بسته بندی: اسلیو سبکی که بر روی قوطی نوشیدنی‌ها قرار داده می‌شود، باعث بهداشتی شدن قوطی‌های باز نشده می‌شوند و مصرف‌کنندگان می‌توانند با خیال راحت نوشیدنی را مصرف کنند.

 

درب قوطی‌های نوشیدنی, محصولات غذایی بسته‌بندی شده, قوطی آلومینیومی, قوطی‌‌های آلومینیومی نوشیدنی, بسته‌بندی ثانویه, فویل آلومینیوم, شرینک فویل حرارتی, بسته بندی

 

مخترع این روش، Tome Balalovski، در این خصوص چنین می‌گوید: «این فویل برای محافظت از محصولات غذایی بسته‌بندی شده در قوطی آلومینیومی است که از نقطه تولید تا استفاده، محصول را محافظت می‌کند. از این اسلیوها می‌توان برای قوطی‌‌های آلومینیومی نوشیدنی نیز استفاده کرد آن هم درست پس از پرکنی و دربندی در کارخانه و پیش از گذاشتن در بسته‌بندی ثانویه. اسلیوها را می‌توان از جنس آلومینیوم، نایلون، آلومنیوم-نایلون، کاغذ یا ترکیبی از هر سه ماده تولید کرد. ترجیح من استفاده از فویل آلومینیوم/ شرینک فویل حرارتی پلی‌وینیل کلراید یا فیلم فویل قابل شرینک حرارتی است. اسلیو باید چند سانتی‌متری از لبه پایین بیاید چراکه آن منطقه‌ای است که لب پایینی مصرف‌کننده لمس می‌کند.