هنر بسته بندی: اجلاس نشان تعالی در صنایع غذایی، تجهیزات آشپزخانه ای و صنعت هتلداری و کترینگ 18 اسفندماه سال جاری در سالن علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می شود.
هدف های برگزاری اجلاس، ایجاد تعاملات کسب و کار، تجارت فنی، کیفی و HSE بین ارایه دهندگان صنایع غذایی، کترینگها، خدمات رستورانی، هتلها، بسته بندی مواد غذایی، آشنایی با بهترین شیوه های مدیریت HSE صنایع غذایی در حوزه بینالملل، ارایه مدل ارزیابی تعالی HSE در صنایع غذایی، ارزیابی و معرفی شرکتهای برتر در ارزیابی مدل تعالیHSE و ارتقای فرهنگ و نهادینه سازی HSE در حوزه صنعت غذا است .
همچنین محورهای اجلاس بر اساس کنترل کیفیت در فرآیند تولید غذا، تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقطه بحرانیHACCP ، ایمنی و سلامت مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی، اهمیت تغذیه سالم با رویکرد غذای سالمتر، کسب و کار بهتر SFBBT، محیط زیست در فرآوری مواد غذایی، کترینگ ایمن و سالم (هتل داری، قطار، بیمارستانی، هواپیمایی و …)، مدل یکپارچه ایمنی و سلامت غذا 22000 ISO و HSE، اصول Good Manufacturing Practice (GMP) در صنایع غذایی، نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی، بیوتروریسم و پدافند غیرعامل در صنایع غذایی، استاندارد HALAL حلال، برنامه پیش نیازی Prerequisite programs (prps) برنامه ریزی شده است.
برگزارکنندگان این اجلاس شرکت های پترو ایمن شریف و دانشگاهی محیط زیست دانشگاه تهران هستند. نشریه هنر بسته بندی نیز به عنوان حامی رسانه های این اجلاس فعالیت خواهد کرد.