هنر بسته بندی / بین الملل: The Ellen MacArthur Foundation, Eunomia و Systemiq به مقایسه سیستمهای بستهبندی پلاستیکی قابلاستفاده مجدد در مقابل بستهبندیهای پلاستیکی یکبار مصرف پرداختهاند. این مقایسه در گروههای کالایی مختلف از جمله نوشیدنیها، محصولات مراقبت شخصی، مواد غذایی تازه و مواد غذایی کابینتی(شکر، پاستا، برنج، مربا و …) انجام شده است.

مدافعان اقتصاد دایرهای در بنیاد Ellen MacArthur خواستار رویکردی جدید برای توسعه سیستمهای برگشتی (پسگیری) هستند. این سیستمها باید چندبرندی و چندخردهفروشی باشند تا بتوانند به صورت جغرافیایی و در محصولات و بخشهای بیشتری گسترش یابند.
این درخواستها در گزارشی که هفته گذشته منتشر شد و به جزییات مطالعهای در مورد مقیاسگذاری بستهبندیهای قابلاستفاده مجدد میپردازد، مطرح شده است. این مطالعه به مزایای سیستمهای بستهبندی پلاستیکی قابلاستفاده مجدد در مقابل سیستمهای یکبار مصرفدر گروههای کالایی مختلف ازجمله نوشیدنیها، محصولات مراقبت شخصی، مواد غذایی تازه و مواد غذایی نگهداریشده در کابینت، با فرض طراحی مشارکتی در کل صنعت و اجرای آن در مقیاس وسیع، پرداخته است.
مطالعهای که به آن اشاره شد توسط بنیاد Ellen MacArthur (EMF) منتشر شد که مدلسازی و تحلیل آن نیز بر عهده Eunomia و Systemiq بوده است. گروهی مشاورهای متشکل از برندهای بزرگ مانند Amcor، Amazon، Nestlé، L’Oréal، PepsiCo، The Coca-Cola Co.، Unilever و سایرین برای این پروژه تشکیل شد. این مطالعه نشان داد که تغییر از بستهبندیهای یکبار مصرف به بستهبندیهای قابلاستفاده مجدد میتواند انتشار گازهای گلخانهای و مصرف آب را برای برخی از کاربردها بین ۳۵ تا ۷۰ درصد و مصرف مواد را بین ۴۵ تا ۷۵ درصد کاهش دهد. شاید مهمترین یافته این گزارش، کاهش ۹۰ درصدی تولید زباله با تغییر از بستهبندیهای پلاستیکی یکبار مصرف به بستهبندیهای سفت و سخت قابلاستفاده مجدد باشد.