هنر بسته بندی / بین الملل: SEE سه محصول جدید برای بسته‌بندی مواد غذایی را معرفی کرده است که هدف اصلی آن‌ها بهبود عملکرد، کاهش هزینه و کاهش مصرف پلاستیک است.این محصولات دارای ویژگی‌های برجسته‌ای مانند سد اکسیژن بالا، بهبود خواص نوری بسته‌بندی، قابلیت شکل‌دهی استثنایی، مقاومت در برابر انفجار و قابلیت سیل‌بندی هستند. SEE اعلام کرده است که هیچ یک از این ویژگی‌ها به قابلیت سیل‌بندی بسته‌بندی آسیب نمی‌رساند.

این محصولات با فناوری‌های Cryovac Darfresh on Tray، Darfresh rollstock و Vacuum Tray Skin سازگار هستند. هنگام استفاده در سیستم Darfresh on Tray، این محصولات می‌توانند هزینه کل بسته‌بندی را نسبت به بسته‌بندی با جو اصلاح‌شده (MAP) 15 تا 53 درصد کاهش دهند. میزان دقیق کاهش هزینه بسته به ضخامت سینی بستگی دارد.

علاوه بر این، این محصولات امکان کاهش ضخامت از 100/120 میکرون به 80 میکرون برای تمام سیستم‌های بسته‌بندی را فراهم می‌کنند. در کاربردهای Darfresh on Tray، این تغییر در ضخامت منجر به کاهش مصرف مواد و کاهش ردپای کربن به میزان 21 تا 37 درصد نسبت به MAP خواهد شد. این کاهش به دلیل کاهش ضایعات مواد غذایی و ضخامت سینی است.

در مقایسه با سایر مواد بسته‌بندی، این وب‌ها می‌توانند کاهش پلاستیک را به میزان ۴ تا ۵۱ درصد در فناوری اسکین بسته‌بندی وکیوم، محقق کنند. SEE توضیح می‌دهد که این امر به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد تا ضخامت سینی‌های خود را کاهش دهند. همچنین انتظار می‌رود که بهره‌وری از ۶ چرخه در دقیقه به ۸.۵ چرخه در دقیقه افزایش یابد، که این امر باعث افزایش کارایی عملیاتی می‌شود.

در یک توسعه مشابه، Mondi قبلا با یک راهکار مبتنی بر کاغذ برای مواد غذایی برش خورده و یک راهکار تک‌ماده‌ای نیم‌سخت در Anuga Foodtec حضور یافت. اولی با یک راهکار وب پلاستیکی بالایی ترکیب شده است، در حالی که دومی دارای یک وب بالایی چاپ شده و یک وب پایینی نیم‌سخت ترموفرم‌شونده مکمل است.

به تازگی، SEE یک وب زیرین مبتنی بر کاغذ منتشر کرد که طراحی شده است تا به پردازنده‌های موادغذایی و خرده‌فروشان کمک کند استفاده از پلاستیک خود را کاهش دهند و تقاضای مصرف‌کنندگان برای بسته‌بندی‌های مبتنی بر کاغذ را برآورده کنند.