هنر بسته بندی: هزینه و زمان زیادی در بخش فیلمهای بستهبندی غذایی فعال، ضدمیکروبی در سالهای گذشته صرف شده است.

دانشمندان در انستیتو SRM هند از نانوفیبرهای ضایعات نارگیل (CNF) فیلم پلیوینیل الکل تولید کردهاند که در بستهبندیهای زیست تخریبپذیر با ویژگیهای مکانیکی، حرارتی و دیداری و آنتیاکسیدانی بهبود یافته مورد استفاده قرار میگیرد. نانوفیبرهای سلولزی در ترکیب با PVA با روغن بذر کتان و روغن پایه لیمو ترکیب میشوند. روغن باعث ارتقای ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکرونی فیلم در برابر پاتوژنهای غذایی میشود.
در پروژه دیگری در دانشگاههای بانکوک و موسسه علمی Nagaoka ژاپن از زردچوبه به عنوان ماده طبیعی غیرسمی و ضدمیکروبی در بستهبندی غذایی استفاده میشود. در این پروژه زردچوبه در ترکیب با LDPE و سایر پلیمرها قرار میگیرد و با داشتن ferulic acid، ویژگی ضدمیکروبی بسیار خوبی در برابر پاتوژنها از خود نشان میدهد.