هنر بسته بندی / بین الملل: TIPA به تازگی درب کپسول‌های قهوه تماما قابل کمپوست را به بازار معرفی کرده که با فناوری شرکت ATI تولید شده‌اند.ATI مدعی است که ماده اولیه انحصاری این شرکت با تمام خطوط کپسول‌های قابل کمپوست و پرکنی قهوه سازگار است.

درب از لیمینت با کارایی بالای این شرکت تولید شده که در پایان عمر و هنگامی که در سطل کامپوست قرار گیرد، ظرف مدت چند ماه به خاک غنی از مواد مغذی تبدیل می‌شود. این ماده اولیه برای تمام انواع کپسول از جمله سیستم Nespresso مناسب است.

TIPA اعلام کرده که راه‌حلش مشکلات زیر را برطرف می‌کند:

– درزگیری ضعیف

– جداشدن لایه‌ها

– جریان ناپایدار یا عدم جریان

– نبود محافظ برای جلوگیری از ورود مواد خارجی

– نفوذ مواد درب کپسول به داخل قهوه