مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در 12 دسته از نام‌های تجاری مختلف مورد آزمون قرار می‌گیرند.

 

ظروف و بسته بندی مواد غذایی,  نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو, هدایت حسینی, دانشگاه های علوم پزشکی, ظروف و بسته بندی مواد غذایی و یکبار مصرف,

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس هدایت حسینی، اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم سازمان نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کنترل و نظارت بر مواد غذایی در سطح عرضه است که هر روز انجام می شود.وی گفت: در برنامه سال 95-94 کنترل محصولات غذایی در سطح عرضه 75 محصول غذایی که به صورت خاص در مورد سلامت آنها پیگیری می شوند و برای ما حایز اهمیت است.

حسینی افزود: 57 محصول از 75 محصول به صورت کشوری مورد ارزیابی قرار می گیرند به این صورت که این 57 محصول در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از نام های تجاری مختلف از سطح عرضه خریداری می شود و مورد آزمون قرار می‌گیرد و در صورت هرگونه وجود عدم انطباق، فعالیت های نظارتی ما در ارتباط با بهبود و اصلاح فرآیند تولید آغاز می شود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: 18 محصول نیز به صورت خاص مورد آزمون قرار می‌گیرد که در این رابطه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را به صورت تخصصی تجهیز کرده ایم و این 18 محصول به صورت تخصصی مورد آزمون قرار خواهیم داد.

حسینی خاطر نشان کرد: روغن ها در 8 دسته مختلف، فرآورده های گوشتی در 4 دسته ، فرآورده های کنسروی در 3 دسته،فرآورده های شیرینی، شکلات و غلات در 6 دسته، فرآورده های لبنی در 10 دسته، عرقیات و نوشیدنی ها در 8 دسته، گروه نمک و چای در 2 دسته مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.وی گفت: در گروه فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه گروه‌های مختلف وارداتی و تولید داخل از لحاظ کیفیت مورد آزمون و ارزیابی قرار میگیرند.

 حسینی گفت: فرآورده های آرایشی و بهداشتی در 12 دسته از نام‌های تجاری مختلف مورد آزمون قرار می‌گیرند.مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: ظروف و بسته بندی مواد غذایی و یکبار مصرف هم در سطح عرضه مورد آزمون قرار خواهند گرفت که امیدواریم نتیجه فعالیت ارزیابی مناسبی از وضعیت مواد غذایی در کشور باشد و در نهایت بتوانیم نظارت جدی را در رابطه با ایمنی غذا و همچنین کیفیت و سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی داشته باشیم.

حسینی در پایان گفت: در صورت هرگونه عدم انطباق و ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در فراورده ها مشاهده شود ضمن توقف ورود و توزیع این فرآورده ها در سطح عرضه نسبت به اصلاح فرایند تولید اقدام می شود تا در سطح عرضه فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سالمی داشته باشیم و مصرف کنیم.