هنر بسته بندی: عدم درک صحیح مسوولان از تولید، مهمترین مسایل پیش روی اکثر مجموعه های تولیدی است. مدیر فروش شرکت زرین نگار در این مورد به خبرنگار نشریه هنر بسته بندی گفت: نرخ سود تسهیلاتی که هم اکنون این واحد یا واحدهای مشابه به ناچار مجبور به پذیرش آن هستند فاصله ای فاحش با واقعیات تولید دارد بنابراین شرایط اعطای تسهیلات در حال حاضر اثر درمانی ندارد و به مرور زمان باعث تعطیلی واحدهای تولیدی خواهد شد.

 

زرین نگار, ماهنامه هنر بسته بندی, امیر نورایی,  نوسانات ارز, ظروف بسته بندی فلزی, آهن قلع اندود, Tinplate, بسته بندی, بسته بندی محکم و زیبا, جعبه, گرید خوراکی, مواد پلاستیکی شفافی تزریق شده, صنعت بسته بندی, برندسازی,

زرین نگار, ماهنامه هنر بسته بندی, امیر نورایی,  نوسانات ارز, ظروف بسته بندی فلزی, آهن قلع اندود, Tinplate, بسته بندی, بسته بندی محکم و زیبا, جعبه, گرید خوراکی, مواد پلاستیکی شفافی تزریق شده, صنعت بسته بندی, برندسازی,

زرین نگار, ماهنامه هنر بسته بندی, امیر نورایی,  نوسانات ارز, ظروف بسته بندی فلزی, آهن قلع اندود, Tinplate, بسته بندی, بسته بندی محکم و زیبا, جعبه, گرید خوراکی, مواد پلاستیکی شفافی تزریق شده, صنعت بسته بندی, برندسازی,

امیر نورایی افزود: علاوه بر این، عدم همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی (ضمن توجه به توصیه هایی که به صورت مداوم و مستمر مبنی بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی می شود)، تحمیل هزینه های بسیار هنگفت از جمله هزینه های غیر منطقی برای برقراری انشعاب و اشتراک آب، برق و گاز صنایع و صدور قبوض نجومی برای تولیدکنندگان و یا کارشکنی در زمینه اختصاص زمین مناسب و … نیز از عوامل بسیار موثر در عدم موفقیت سرمایه گذاران بخش خصوصی به شمار می رود. وی ادامه داد: از همه مهمتر نوسانات ارز نیز روی قیمت مواد اولیه حتی موادی که در داخل تولید می شوند، اثرگذاری زیادی دارد در نهایت روی قیمت نهایی تاثیر قابل ملاحظه ای خواهد داشت.

وی به زمینه فعالیت شرکت اشاره کرد و بیان داشت: شرکت ما از سال 1390 با سرمایه گذاری بخش خصوصی و اشتغال زایی برای 10 نفر در زمینه تولید ظروف بسته بندی فلزی با بهره گیری از برترین تکنولوژی روز دنیا شروع به فعالیت کرد و با بهره مندی از قالب های متنوع که تمامی آنها در داخل کشور ساخته می شوند، توانسته سهمی از نیاز کشور به این قبیل ظروف را تامین کند.

 نورایی گفت: ظروف تولیدی این مجموعه از جنس آهن قلع اندود ( Tinplate ) برای بسته بندی بعضی مواد غذایی مانند شیرینی، شکلات، گز، سوهان، خشکبار، حبوبات، زعفران، هل، ادویه ، چای، مسقطی و…گزینه مناسبی به عنوان یک بسته بندی محکم و زیبا است. همچنین قسمت بیرونی این جعبه ها با طرح های اختصاصی مشتریان چاپ می شود.

 وی به مزایای این ظروف از جمله زیبایی منحصر به فرد، گرید خوراکی ، ضریب بهداشت و ایمنی بالا ، مقاومت در برابر نفوذ آب و هوا و گرد و خاک ، قابلیت استفاده مجدد ، حمل آسان و قابلیت حفظ طراوت و تازگی محصول و قابل بازیافت بودن اشاره کرد و افزود: در اجرای سیاست های کلی شرکت، تا پایان سال جاری قالب های جدیدی سفارش داده شده که با توجه به ابعاد، اندازه و دیگر مشخصات، سلایق مشتریان را جوابگو خواهد بود.

این ظروف با دارا بودن خواص کم نظیر از جمله گرید خوراکی ، دربی که کاملاً به روی بدنه چفت می شود ، قابلیت استفاده مجدد و قابل بازیافت بودن به طور یقین رضایت مشتریان را جلب خواهند کرد به علاوه اینکه قسمت میانی درب این جعبه ها مواد پلاستیکی شفافی تزریق شده که داخل جعبه قابل مشاهده است.

وی عملکرد شرکت را قابل قبول ارزیابی و تصریح کرد: با وجود شرایط اقتصادی سال های اخیر، وضعیت شرکت به یاری خدا مناسب بوده که بارزترین دلیل آن همکاری گروهی کل اعضای شرکت، تلاش مستمر و پیگیرانه برای رسیدن به اهداف و رویکردها است که امیدواریم با توجه به شرایط اقتصادی اخیر، صنعت بسته بندی برای رشد و بهبود گام های مثبتی بردارد.

 وی برای بهتر شدن وضعیت اقتصادی کشور پیشنهاد داد : اگر چه وضعیت بسته بندی در سال های اخیر رو به بهبود بوده اما هنوز فاصله زیادی تا شرایط ایده آل داشته و در این صنعت دچار ضعف های چشمگیر هستیم که باید فرهنگ سازی لازم برای توسعه صنعت بسته بندی انجام گیرد.

نورایی ادامه داد: همانطور که شاهد هستیم خیلی از محصولات کشورهای دیگر دنیا با کیفیتی نا مناسب تر از محصولات ما، اما با بسته بندی بهتر بازارهای دنیا را اشغال کرده اند اما محصولات کشور ما با اینکه از  کیفیت مناسبی برخوردارند، به دلیل بسته بندی ضعیف نتوانسته اند در بازار های داخلی و خارجی سهمی داشته باشند.

نورایی گفت: ما باید به شکل ها، روش ها و مدل های نو روی آورده و تنها از مدله ای موجود الگو برداری نکنیم همچنین باید با فکر، اندیشه و طرح ریزی، روش های مناسب برای عرضه محصولات خود پیدا کرده و یا با بهره گیری از اتاق های فکر برای سیاست گذاری در حوزه صنعت بسته بندی و برند سازی برای توسعه و گسترش این صنعت مهم گامی مؤثر برداریم.

از همه مهمتر اینکه برای برون رفت از رکود اقتصادی نیاز به افزایش تقاضا برای رونق بازار داریم که می توانیم از ظرفیت بالای موجود در مراکز علمی و دانشگاهی برای یافتن راهکارهای علمی جهت توسعه بازار و بومی سازی صنایع روز دنیا و همچنین استفاده از تکنولوژیهای نوین  برای حرکت های اقتصادی موثر استفاده کنیم.

مدیر فروش شرکت زرین نگار به صادرات اشاره کرد و افزود: شرایط کنونی کشور و با توجه به تحریم های فعلی غرب که البته امیدواریم با توجه به توافق انجام شده لغو شوند موجبات انقباض اقتصاد کشورفراهم شده بنابراین صادرات و ارز آوری به کشور برای اقتصاد کشورمان مفید است. هر دلاری که وارد ایران و چرخه اقتصادی کشور کنیم  به مانند عاملی برای حرکت اقتصاد خواهد بود.

وی توسعه و پیشرفت اقتصادی به ویژه در صنف بسته بندی کشورهایی مانند ترکیه را ناشی از توجه و اهمیت دست اندرکاران و مسوولان مربوطه این کشورها به بسته بندی و توجه به نیاز مشتری دانست و اظهار داشت: صنعت بسته بندی کشورهایی مانند چین و ترکیه با توجه به حجم صادرات و فروش آن ها در سطح جهان در مقایسه با ایران در سطح بالاتری قرار دارد.

نورایی گفت: فاصله صنعت بسته بندی ما علیرغم دارا بودن محصول با کیفیت، با کشورهایی نظیر چین و ترکیه که در بسته بندی و برندسازی بسیار فعال هستند، خیلی زیاد است و وظیفه همه تولید کنندگان و به خصوص مسوولان این است که با تلاش و کوشش علمی و عملی در کم کردن این فاصله بکوشیم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به توافق هسته ای و دوران پساتحریم دورنمای تولید در این بخش را چگونه پیش بینی می کنید، افزود: البته شاید کمی زود است که در رابطه با تاثیر آن در سال جاری سخن بگوییم چرا که به احتمال زیاد برداشتن تحریم ها مدتی به طول خواهد انجامید. اما بازگشت ما به بازار جهانی و سهولت در واردات و صادرات کمک بزرگی به خارج شدن از شرایط فعلی خواهد کرد که منجر به افزایش تولید و رشد اقتصادی خواهد شد.