انسان‌ها با یکدیگر تفاوت دارند، به همین خاطر نیازها و سلایق غذایی آنها نیز با یکدیگر متفاوتند. می‌توان گفت که این تمایلات شخصی و عادت‌های فرهنگی، نیروی محرکه تازگی در محصول، طعم‌های جدید یا گونه‌های جدید بسته‌بندی که به وسیله تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی تولید می‌شوند هستند. چنانچه از دستور غذایی و مواد اولیه جدید استفاده شود، فرآیند تولید نیز باید با آن هماهنگ شود. تولیدکنندگان ماشین‌آلات فرآیند غذا و بسته‌بندی در آلمان، محصولات را با فناوری ماشین‌آلات هماهنگ با آن که  انعطاف‌پذیری، محافظت و اتوماسیون بالایی را دارند ارایه می‌کنند.

{phocadownload view=file|id=272|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}