هنر بسته بندی/ گزارش نمایشگاه Gulfood Manufacturing 2016:  شرکت Grunwald ارایه‌کننده خطوط پرکن لیوانی پنیر سفید UF بود که نمونه‌ای از تولیدات خود را در نمایش عرضه کرده بود.

 

 

سازنده البته مدعی بود که این خط می‌تواند برای انواع پنیرهای FETA، Domiaty، Queso Fresco و درمجموع تمام آنهایی که بر پایه کنسانتره فراپالایش شده تولید می‌شوند، مورد استفاده قرار گیرد، کل فرآیند شامل سه قسمت لخته‌سازی، بخش لخته‌سازی و تجهیزات بسته‌بندی می‌‌شود. پس از پر کردن لیوان‌ها و عبور از بخش لخته‌سازی، بخش بسته‌بندی کار خود را آغاز می‌کند. این واحد شامل چند ایستگاه می‌شود از آن جمله می‌توان ایستگاه‌های تغذیه، کاغذ پوستی، نمک خشک، جداسازی فویل، سیل گرم، جداسازی سرپوش‌ها و کدزن را نام برد. خط بسته به غلظت محصول و اندازه لیوان، می‌تواند بین 1000 تا 4800 لیوان در ساعت را پر کند.