هنر بسته بندی: با توجه به توافق هسته ای و برداشته شدن تحریم ها، شرکت های تولیدی بازرگانی می توانند یکی از عرضه کنندگان اصلی محصولات خود در بازارهای بین المللی باشند که این روند می تواند علاوه بر افزایش صادرات موجبات سودآوری و یا کار آفرینی داخل کشور را نیز فراهم می کند.

 

رنگدانه سیرجان, صادرات, رکود اقتصادی, تولید انواع مستربچ و کامپاندهای افزودنی بر پایه پلی­ پروپیلن, پلی­ استر, پلی ­آمید, PE/PS/PP/PET/PA, درب بطری, نساجی, تولید نخ و الیاف به صورت نانو, کامپاند مورد مصرف در الیاف, آنتی باکتریال, تولید کنندگان و صادر کنندگان برتر, صنعت بسته بندی, بسته بندی, وضعیت فعلی بسته بندی ایران, بسته بندی شکیل و زیبا, بسته بندی مناسب, پیشرفته­ ترین ماشین آلات روز دنیا,

قائم مقام مدیر عامل شرکت رنگدانه سیرجان ضمن بیان این خبر گفت: تداوم صادرات باعث خارج شدن کشور از رکود اقتصادی و همچنین موجب افزایش راندمان کاری و قابل رقابت شدن محصولات داخلی از لحاظ کیفی و کمی با محصولات وارداتی خواهد شد.

محمدرضا مظفری افزود: تولید انواع مستربچ و کامپاندهای افزودنی بر پایه پلی­ پروپیلن، پلی­ استر و پلی ­آمید ( PE/PS/PP/PET/PA ) صنعتی، نساجی، کابل، کشاورزی، بهداشتی لوله و درب بطری و لوله و ظروف فیلم­های بسته بندی، تولید نخ و الیاف به صورت نانو و همچنین بهداشتی از جمله فعالیت های شرکت محسوب می شود که مهمترین و آخرین محصول ، نوعی از کامپاند مورد مصرف در الیاف است که توانسته انقلابی را در صنعت ایجاد کند  و در زیر گروه های نانوئی بوده که دارای استحکام و مدول بالا و به صورت آنتی باکتریال می باشد.

وی، نوسان بازار و نبود یک واحد نظارتی بر تولید محصولات و نداشتن سیستم حمایتی از تولید کنندگان و صادر کنندگان برتر را از جدی ترین و مهمترین مسایل پیش روی تولید یا تجارت عنوان کرد. مظفری در خصوص بهبود اوضاع کسب و کار در صنعت بسته بندی پیشنهاد داد: صنعت بسته بندی کشور ما باید مانند تمامی دنیا به روز و مدرن باشد و تولید کنندگان ارزش بسیار بالایی برای محصولات خود قایل باشند به دلیل این که بسته بندی خوب و مناسب محصولات، لازمه یک محصول خوب است.

مظفری در پاسخ به این سوال که صادرات چگونه می تواند به وضعیت اقتصادی شرکت کمک کند، گفت: صادرات بهترین راه حلی است که می تواند تولید کنندگان را از رکود خارج کند زیرا علاوه بر حضور در بازارهای جهانی و ارتقای کیفیت و از همه مهمتر افزایش سود تولید کننده ، مشکلات نوسان بازار را هم ندارد.

قائم مقام مدیر عامل این شرکت، کاهش هزینه های اضافی و قیمت تمام شده تولید را بهترین راهکار برای برون رفت از رکود اقتصادی دانست و ادامه داد: باید با کاهش هزینه های قیمت تمام شده و افزایش تولید مسیر ورود به بازارهای جهانی هموار شود.

وی، وضعیت فعلی بسته بندی ایران را در مقایسته با کشورهایی مثل ترکیه و چین بسیار اسفناک توصیف کرد و افزود: برخی از کالاهای چینی یا ترکیه ای با کیفیت پایین ولی بسته بندی شکیل و زیبا باعث جذب مشتری می شوند در حالی که بسیاری از محصولات تولیدی ایرانی با کیفیت، به دلیل نداشتن بسته بندی مناسب در حمل و نقل از بین رفته و از بازارهای جهانی باز می مانند تا جایی که حتی دیده شده که بعضی کالاها بعد از صادرات مرجوع می شوند که در این رابطه باید اقدام جدی صورت گیرد.

وی به عملکرد شرکت در سال گذشته اشاره کرد و گفت: با توجه به دارا بودن محصولات شرکت از استاندارد جهانی و دقت نظر متخصصان مجرب و به کار گیری پیشرفته­ ترین ماشین آلات روز دنیا، شرکت توانسته است تا صادرکننده خوشنام و نمونه کشوری لقب گیرد و در اروپا و آسیا و آمریکای مرکزی رقیب محصولات مشابه کشورهای اروپایی شود.