هنر بسته بندی: نخستین سمینار کارآفرینی و سرمایه گذاری در بسته بندی محصولات استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با حضور صادر کنندگان، فعالان حوزه بسته بندی و چاپ و پژوهشگران آغاز به کار کرد.

 

دکتر علیرضا سوخته سرایی سخنران این نشست تخصصی در گفتگو با “هنر بسته بندی”  بیان کرد امروز بیش از پیش ضرورت شناساندن فرصت های سرمایه گذاری به سرمایه گذاران و علاقه مندان این حوزه احساس می شود. استان اردبیل دارای 43 حوزه فعال در صنایع دستی است که با در نظر گرفتن مقوله ی بسته بندی توان فروش محصولات داخلی در خارج از کشور ارتقا خواهد یافت.

نخستین کارگاه آموزشی با عنوان سرمایه گذاری و اشتغال زایی در صنایع چاپ و بسته بندی استان اردبیل راس ساعت 10 شروع به کار کرد. در این کلاس به فرصت های موجود از جمله بسته بندی عسل و صنایع دستی استان اردبیل اشاره شد که به عنوان مثال بیش از 43 نوع صنایع دستی در استان اردبیل فعال هستند و تاکنون اقدامات اساسی برای بسته بندی این محصولات صورت نگرفته است. همچنین به میزان توان استان اردبیل در سرمایه گزاری در بخش بسته بندی عسل اشاره شد که این موضوع بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.

دومین کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با خطوط چاپ و بسته بندی سلولزی راس ساعت 14 شروع شد که در این کارگاه آموزشی یک خط تولید برای بسته بندی، انواع تکنولوژی ها و امکانات مورد نیاز بسته بندی و موضوعات پر اهمیت برای حفظ کیفیت این محصولات برای حضار تشریح شد.

سومین کارگاه آموزشی تحت عنوان بسته بندی مقوله ای اجتناب ناپذیر جهت ارتقا سطح صادرات محصولات کشور راس ساعت 15:30 شروع شد که در این کارگاه آموزشی به پروژه های صورت گرفته در خارج از کشور و همچنین تاثیر بسته بندی در ایجاد ارزش افزوده اشاره شد.

سوخته سرایی در ادامه گفت کرد که با توجه به اینکه علاقه بسیار زیادی برای راه اندازی واحدهای بسته بندی محصولات مختلفی از جمله عسل در اردبیل از سوی صنعتگران بومی در این حوزه مشاهده شد برآنیم که در اردیبهشت 1394 دومین نشست تخصصی با حمایت گروه مهندسی کاغذ سازی دانشگاه محقق اردبیلی، انجمن علمی صنایع چوب و کاغذ، اتاق بازرگانی استان اردبیل و مدیران کارخانجات چاپ و بسته بندی اجرا شود. علاقه مندان برای حضور در این کنفرانس می توانند با گروه مهندسی کاغذسازی دانشگاه محقق اردبیلی تماس حاصل نمایند.