ايرنا: معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تسهیلات بانكی با نرخ كارمزد چهار درصد به تمامی فعالان و سرمایه‌گذاران در حوزه بسته‌بندی صنایع دستی تعلق می‌گیرد.

‘محمدحسن صالحی‌مرام’ در دومین جشنواره سراسری بسته‌ بندی محصولات صنایع دستی در دانشكده و منابع طبیعی شهرستان كرج افزود: دولت مصمم به حمایت از صنایع دستی است. وی با اشاره به تشكیل كارگروه گردشگری و صنایع دستی در دولت، اظهار داشت: معاونت صنایع دستی آماده است كه تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار فعالان و سرمایه‌گذاران در بخش بسته‌بندی صنایع دستی قرار دهد. صالحی‌مرام از استان البرز با عنوان ایران كوچك یاد كرد و گفت: از 256 رشته صنایع دستی بیش از 80 رشته در این استان فعال است و این استان می‌تواند به عنوان پایلوت تولید، بسته‌بندی، آموزش و صادرات صنایع دستی در كشور مطرح شود.

معاون صنایع دستی كشور به همكاری استاندار البرز برای اعطای زمین مورد نیاز برای احداث شهرك صنعتی صنایع دستی اظهار داشت: اگر امروز كلنگ احداث این شهرك را به زمین زده شود، فاز نخست آن را می‌توان تا پایان سال به مرحله اجرا رساند. صالحی‌مرام با تاكید بر راه‌اندازی بازارچه‌های فروش صنایع دستی گفت: نخستین بازارچه بزرگ فروش صنایع دستی به بزودی در شهرستان كرج به احداث می شود. وی به فعالان بسته‌بندی صنایع دستی توصیه كرد، در بسته‌بندی این محصولات درج پرچم جمهوری اسلامی ایران را فراموش نكنند و شعار هر سال كه از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام می‌شود، بر روی این بسته‌ها حل شود. معاون صنایع دستی كشور با بیان اینكه بسیاری از محصولات صنایع دستی ایران موفق به دریافت نشان مرغوبیت از یونسكو شده اند، اظهار داشت: سازگاری با طبیعت، تولید نشدن زباله‌در این صنعت، جلوگیری از تخریب محیط زیست و كسب درآمد حلال ، از ویژگی‌های مهم صنایع دستی ایران است. صالحی‌مرام از صنایع دستی به عنوان مزیت مطلق ایران در حوزه صادرات غیرنفتی یاد كرد و گفت: اگر بخواهیم بر اساس شاخص‌های جهانی صنایع دستی ایران را مقایسه كنیم مهمترین شاخصه‌های توسعه پایدار و متوازن متعلق به صنایع دستی ایران است.وی حضور بانوان در عرصه صنایع دستی را متذكر شد و گفت: حضور زنان به مردان در تولید صنایع دستی 60 به 40 است كه مزیت دیگری برای هنرهای سنتی ایران به شمار می‌رود. صالحی‌مرام ابراز امیدواری كرد، سیاست این سازمان در رشد 300 درصدی صادرات صنایع دستی در سال 91 با همت فعالان این عرصه محقق شود.