هنر بستهبندی: شیر یا دوغ در کیسههای انعطافپذیر که در اصطلاح عامه به آن «کیسهای» گفته میشود چند سالی هست که برخی تولیدکنندگان اقدام به تولید آن میکنند. شاید تنها مزیت این نوع بستهبندی را بتوان کاهش هزینه بستهبندی تا حدود زیاد برای مصرفکننده عنوان کرد. اما بهکارگیری این نوع محصول بهویژه در دفعات بعدی مشکلی عمده است.
بهتازگی تولیدکننده خوشذوقی اقدام به تولید پارچ نگهداری و توزیع این نوع پاکت یا کیسه کرده است. پس از تماسی که مدیرعامل این شرکت با نشریه گرفته شد، از وی دعوت شد تا محصول خود را برای بررسی بهتر به دفتر نشریه بیاورد.
در ادامه گزارش بررسی و مشاهدات ما از این محصول جدید و کاربردی را خواهید خواند:
پارچ از 5 قطعه جداگانه تشکیل شده که مصرفکننده مطابق با دستورالعملی که درون آن گذاشته شده است ابتدا عملیات نصب را انجام میدهد. پس از آن کیسه محصول به گونهای که یکی از لبههایش در زیر ضامن نگهدارنده گیر کند کاملا درون پارچ محکم و ثابت میشود.
سپس نازل که بر روی درب نصب شده با بسته شدن درب پاکت را سوراخ میکند و وارد آن میشود. با باز کردن درب نازل محصول آماده مصرف و انتقال از پارچ است. چند مزیت عمده این پارچ را میتوان قابلیت نگهداری ثابت کیسه، خروج محصولی بدون کوچکترین نشست، قابلیت استفاده دوباره از محصول به خاطر درب موجود بر روی نازل نام برد. از این پارچ میتوان هم برای محصولات گرم و هم سرد استفاده کرد.
علاقهمندانی که مایل به بررسی بیشتر این پارچ و یا حتی خرید عمده این محصول هستند میتوانند با دفتر نشریه تماس بگیرند.