امروزه، نگرانی مسوولان بهداشت عمومی، صنایع و مصرف‌کنندگان درباره کنترل مواد خوراکی، بسیاری از دولت‌ها را واداشته است تا به برنامه‌‌های ایمنی غذا، نگهداری و بسته‌بندی موادغذایی نگاهی نو بیندازند. بسته‌بندی بهداشتی مواد غذایی با خواص جدید، در ایجاد امنیت و حفاظت از مواد غذایی نقش بسیار مهمی را ایفا نموده و همچنین به‌عنوان یک اصل در تجارت و صادرات مواد غیرنفتی در اغلب کشورهای جهان مورد توجه خاصی قرار گرفته است. 

{phocadownload view=file|id=269|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}