خبرگزاری صداوسیما: نخستین کارگاه بسته بندی گوشت قرمز با سرمایه گذاری بخش خصوصی در خمینی شهر راه اندازی شد.

 

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر گفت : این کارگاه بسته بندی شامل 2 سالن پیش سرد و نگهداری ، تونل انجماد ، سالن های خرد کردن گوشت ، و بسته بندی و فروشگاه است.
ضیایی افزود : این کارگاه در زمینی به مساحت 2 هزار مترمربع وبا بیش از 10 میلیارد ریال هزینه ساخته شده است. با راه اندازی این مجموعه 20 نفر مشغول به کار شدند. وی با بیان اینکه در این کارگاه روزانه بیش از 2 تن گوشت بسته بندی می شود ، میزان ماندگاری گوشت هایی با بسته بندی کوچک را یک ماه و بسته بندی های 20 کیلویی را 6 تا 9 ماه بیان کرد.
ضیایی با اشاره به مزیتهای راه اندازی این مجتمع گفت : گوشت های بسته بندی شده علاوه بر اینکه از نظر بهداشتی قابل اعتماد است ، چربی و دورریز آن نیز حذف شده و بدون افزایش قیمت به فروش می رسد.خمینی شهر در صنعت دام و کشتارگاه بعد از قم رتبه دوم کشور را دارد.

http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=637189