ایرنا : مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی، از برگزاری نخستین دوره آموزشی برای ارتقا مهارت مسئولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ کشور خبر داد.
عباس عباسی هدف از برگزاری نخستین دوره آموزشی مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ را بهبود دستورالعمل های بهداشتی و همچنین افزایش مهارت های مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ تجاری و مراکز پاستوریزه تخم مرغ عنوان کرد.
وی گفت: ارایه محصولات بهداشتی برای عرضه به مصرف کنندگان با لحاظ کردن ضوابط و مقررات بهداشتی در زنجیره تولید، حمل و نقل، نگهداری، بسته بندی و صادرات تخم مرغ از مهمترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ابراز امیدواری کرد که با همکاری سه جانبه تولیدکنندگان، مسوولان فنی بهداشتی و سازمان دامپزشکی کشور، روند رو به رشد مصرف تخم مرغ بهداشتی در قالب بسته بندی های بهداشتی قابل ردیابی و همچنین استفاده از تخم مرغ پاستوریزه در صنایع جانبی غذایی ادامه یابد.
عباسی تصریح کرد: این دوره آموزشی برای مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قم، تهران، البرز، مرکزی و سمنان برپا شده است.