بستهبندی مواد غذایی بهویژه مواد پروتئینی مانند انواع گوشت سفید و قرمز اهمیت فراوانی دارد زیرا بهطور مستقیم با سلامتی مصرفکنندگان سروکار دارد. این مهم سالیان متمادی مسوولان و دستاندرکاران مربوطه را به فکر استفاده از بستهبندی مناسب و سالم واداشته است هر چند که هنوز هم عامه مردم بر حسب عادت به خرید گوشت به شکل لاشه راغبتر هستند. با این حال فرهنگسازی استفاده از گوشت بستهبندی شده حتی بهصورت آماده طبخ، نیاز به زمان و آموزش دارد. در این رابطه ماهنامه هنر بستهبندی مدت زمان طولانی را برای انجام مصاحبه با سازمان دامپزشکی کشور برای اطلاعرسانی از چگونگی عملکرد و پیشرفت مقوله بستهبندی انواع مواد پروتئیندار اختصاص داد تا بالاخره توانست با دکتر محسن مشکوه معاون بهداشت و پیشگیری سازمان، گفتوگویی داشته باشد
{phocadownload view=file|id=180|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}