هنر بسته بندی :  مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: توسعه صنایع بسته بندی محصولات دامی، راه ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه را هموار می سازد.

ایاز برنو در بازدید از واحد صنایع بسته بندی و انجماد گوشت قرمز در شهرک صنعتی شهیدسلیمی شهرستان آذرشهر، با اشاره به اهمیت و جایگاه این صنایع درافزایش ضریب اطمینان محصولات تولیدی از نظر بهداشتی اظهارکرد: رشد ارزش افزوده محصولات تولید شده توسط بهره برداران بخش دامی استان و همچنین ذخیره سازی مطلوب محصولات از دیگر مزایای توسعه صنایع بسته‌بندی است.

وی با اشاره به توسعه دامداری های کوچک در استان گفت: از راه اندازی و احداث کارخانه های بسته بندی و انجماد گوشت قرمز با استفاده از اعتبارات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و همچنین اعتبارات بانکی حمایت می شود.کارخانه بسته بندی و انجماد گوشت قرمز واقع در شهرک شهیدسلیمی آذرشهر در فضایی به وسعت هفت هزار متر مربع و با 12 میلیارد ریال اعتبار ایجاد شده و روزانه چهار تن گوشت قرمز را بعد از آماده سازی و بسته بندی به بازارهای مصرف عرضه می‌کند.