به گزارش خبرنگار مهر، شرکت پیشگامان گیتی سبز مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با استفاده از برخی گیاهان چون ذرت اقدام به تولید پلیمرهای گیاهی برای تولید ظروف یکبار مصرف و صنایع بستهبندی کرد.
در حال حاضر ظروف یکبار مصرف از فرآوردههای نفتی تولید میشود ولی این شرکت با استفاده از گیاه ذرت پلیمرهای زیست تخریبپذیری تولید شده این شرکت میتواند ظروف گیاهی را تولید کند که در صورت رهاسازی در طبیعت به مدت دو سال و در صورت دفن در زیر خاک در مدت 2 ماه جذب در طبیعت میشود.
ظروف تولید شده با استفاده از این مواد پلیمری گیاهی مقاومت مناسبی در برابر اسیدهای موجود در لبنیات و مواد غذایی دارد ضمن کارخانههای تولید ظروف یکبار مصرف برای استفاده از این مواد نیازی به خرید تجهیزات تولیدی ندارند چرا که با ایجاد تغییرات جزیی در دستگاهها میتوان نسبت به استفاده از استفاده از پلیمرهای زیست تخریبپذیر در تولید ظروف یکبار مصرف اقدام کنند.
این طرح در هشتمین جشنواره شیخ بهایی با امضای قرارداد 20 میلیارد تومانی با یکی از شرکتهای وابسته با بانک صادرات به امضا رسید.
محسن حسینی، مجری طرح در حاشیه مراسم امضای قرار داد تجاریسازی طرح تولید پلیمر زیست تخریبپذیر گفت: در حال حاضر برای تولید ظروف یکبار مصرف و صنایع بستهبندی از فرآوردههای نفتی استفاده میکنند که لازم بود تا در این زمینه جایگزین مناسبی ارائه شود.
وی با اشاره به اثرات نا مطلوب فراوردههای نفتی بر روی سلامت و محیط زیست، خاطر نشان کرد: در این راستا با استفاده از گیاهانی چون ذرت اقدام به تولید پلیمرهایی با منشا گیاهی کردیم که زیست تخریبپذیر است و به سرعت جذب طبیعت میشود.
مهر: پژوهشگران شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید پلیمرهای زیست تخریبپذیر با منشا گیاهی شدند که با امضای قراردادی این پلیمرها پنجهزار تن در سال برای صنایع بستهبندی و ظروف یکبار مصرف تولید میشود.