فودنا: کارگاه آموزشی اصول و نگهداری مواد غذایی با حضور مدیران و کارشناسان مواد غذایی و آزمایشگاه در محل سالن بقیه الله معاونت غذا و داروی این معاونت برگزار شد.

 

 اصول و نگهداری مواد غذایی, دکتر حکیم زاده, کارشناسان مواد غذایی, مواد غذایی, آرایشی و بهداشتی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی، دکتر سید علی وکیلی معاون غذا و دارو بیان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی اصول و نگهداری مواد غذایی با تدریس  جناب آقای دکتر حکیم زاده و با حضور مدیران و کارشناسان مواد غذایی و آزمایشگاه در محل سالن بقیه الله معاونت غذا و دارو برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقاء سطح علمی کارکنان و مسوولین فنی واحد های تولیدی در زمینه بازرسی و کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بود.

http://www.foodna.ir