ایسنا: یکی از شرکتهای تولیدکننده محصولات پروتئینی با انعقاد قراردادی با محققان حوزه نانو، بستهبندی نانویی آنها را برای محصولات گوشت و مرغ استفاده کرد. یکی از شرکتهای فعال در حوزه تولید محصولات گوشت و مرغ با انعقاد قراردادی برای استفاده از فناوری بستهبندی نانویی با یکی از شرکتهای فناور، توانست فناوری بستهبندی نانویی این شرکت را برای محصولات گوشت و مرغ استفاده کند.
محمد حاج کریم، مدیر تولید کارخانه این شرکت تولیدکننده محصولات پروتئینی در این باره گفت: نتایج آزمونهای اولیه نشان داد که بستههای نانویی دارای خاصیت آنتیباکتریال است و میتوانند زمان ماندگاری گوشت و مرغ را افزایش دهند؛ از این رو قرارداد همکاری را با محققان شرکت تولیدکننده این بستهبندی منعقد کردیم و مصرف ظروف بستهبندی نانویی روند افزایشی دارد، به طوری که در حال حاضر روزانه ۳۰ تا ۴۰ هزار بستهبندی مرغ و ۲۰ تا ۳۰ هزار بستهبندی گوشت با استفاده از این فناوری انجام میشود.
با این تجربه موفق محققان شرکت تولیدکننده بستهبندی نانویی قصد دارند از این فناوری برای بستهبندی سوسیس و کالباس استفاده کنند. با این کار میزان مواد نگهدارنده نظیر ترکیبات نیترات در محصولات کاهش مییابد که برای ارتقای سلامت مصرفکننده بهتر است. آزمونهای اولیه روی این فناوری به پایان رسیده و بهزودی در این حوزه نیز همکاریهای جدیدی آغاز خواهد شد.