ایرنا: معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم تکمیل زنجیره فرآوری و بسته بندی ماهی، بازاریابی مناسب و فرهنگ سازی برای استفاده از غذاهای دریایی را ضرورت توسعه صنعت شیلات دانست.
فرزین حقدل در نخستین جشن ملی ساردین ماهیان در قشم، گفت: کشورهای پیشرفته جهان به تجارت دریایی و صنایع وابسته به دریا اهمیت زیادی می دهند و از این طریق به رونق اقتصادی دست پیدا کرده اند.وی ادامه داد: متاسفانه در سده اخیر، ایران به این موضوع توجه کمی نشان داده است و هم اکنون باید برای بهره برداری از ذخایر آبزی به ویژه ذخایر مشترک بستر مناسب را فراهم کرد. حقدل بیان کرد: تکمیل صنایع بسته بندی و فرآوری ماهی نقش مهمی در توسعه شیلات و ارتقاء معیشت صیادان ایفا می کند و در این حوزه جای کار بسیار است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم، بازاریابی را مولفه مهمی برای ایجاد رونق صیادی در این حوزه ارزیابی و اضافه کرد: بازاریابی برای محصولات تولیدی شیلات یکی از محورهایی است که در کنار تکمیل صنایع فرآوری باید به صورت ویژه به آن پرداخت شود.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای استفاده از غذاهای دریایی، اضافه کرد: هم اکنون جای انواع ماهی به ویژه ساردین ماهیان در سبد غذایی ایرانیان خالی است و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه کمک شایانی به رونق اقتصادی شیلات و سلامت جامعه می کند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم، گفت: منابع عظیم غذاهای دریایی می تواند با فراهم کردن بسترهای لازم برای تغذیه سالم، به داشتن جامعه ای پویا و توانمند در کشور کمک کند.
وی اضافه کرد: روابط این سازمان و شیلات کشور هم اکنون در بهترین سطح قرار دارد و ایجاد چرخه کامل صید، فرآوری، بسته بندی، بازاریابی از اولویت های منطقه آزاد قشم به شمار می رود.جزیره قشم، با داشتن سواحل گسترده، یکی از مهمترین مناطق در بخش شیلات هرمزگان و کشور ارزیابی می شود.
نخستین جشن ملی ساردین ماهیان صبح امروز به میزبانی جزیره قشم و مرکز بین الملل رشد با هدف ارتقای ارزش افزوده محصولات شیلاتی آغاز شد و عصر امروز در قالب نشست های تخصصی با محوریت ارزش افزوده، توسعه بازار، فرآوری و تجلیل از تعاونی های صیادی نمونه و مروجان برتر خاتمه یافت.
www.irna.ir