هنر بسته بندی: شرکت Ave ایتالیا ،ماشین آلات Ultra Clean خود را روانه بازار کرد. در این سری ماشین آلات امکان ورود آلودگی های ثانوی به داخل ظرف صفر بوده و ظرف نیز قبل از پرشدن با استفاده از H2O2 کاملا ضدعفونی می شود.
با استفاده از این سیستم، در صورت برخورداری از محصولی مناسب، می توان تاریخ مصرف کالاهای حساس را به میزان قابل توجهی افزایش داد. برای مثال، در صنعت لبنیات و شیرهای پاستوریزه، می توان به تاریخ مصرف یک ماهه دست یافت که با توجه به تاریخ مصرف 5 روزه کنونی، صرفه جویی بزرگی برای تولید کنندگان و حاشیه امنی برای مصرف کنندگان ایجاد می نماید.
در این سری ماشین آلات پرکن، بطری ها ابتدا با H2O2 شسته می شوند تا آنهایی که در بعضی مواقع از خارج از کارخانه های لبنی تهیه و در حمل و نقل و … دچار انواع آلودگی ها شده اند، تمیز و عاری از هرگونه الودگی میکروبی شود.
پس از این مرحله، بطری ها وارد قسمت Rinser شده و با شستشو به وسیله آب، H2O2 باقیمانده در داخل بطری ها کاملا تخلیه می شود.
معمولا در صنایع لبنی، آب مورد نیاز برای قسمت Rinser را از heat exchangerعبور داده تا این آب نیز پاستوریزه شده و خود دلیلی برای انتقال آلودگی به داخل بطری نشود. پس از آن بطری وارد قسمت پرکن می شود و مایعی که از قبل پاستوریزه شده ( شیر ) در داخل بطری ریخته می شود.
شیرهای پرکن به گونه ای طراحی شده تا به هیچ عنوان با محصول تماس نداشته و ایجاد آلودگی نکند . همچنین طراحی نازل ها به گونه ای است که در هنگام شستشوی دستگاه در پایان شیفت کاری، تمامی قسمت های نازل حتی سر آن کاملا شستشو شود.
پس از عبور از این مرحله ، بطری های پر شده وارد قسمت درب بندی می شوند و درب ها قبل از ورود به دستگاه با عبور از مقابل اشعه UV کاملا استریل می شوند تا امکان انتقال هرگونه آلودگی به صفر برسد. پس از عبور درب ها از مقابل UV و نصب آنها، بطری از دستگاه خارج می شود.
به جهت جلوگیری از ورود آلودگی های محیطی، کل دستگاه در یک کابین کاملا بسته و تحت حفاظت Heppa Filter قرار می گیرد. استفاده از این سیستم موجب شده تا Ave، عدم وجود آلودگی های ثانوی را تضمین کند.