هنر بسته بندی: شرکت Smurfit Kappa Bag- in Box محصول جدید خود Thermo Bag برای پرکنی داغ، که فرآیندی متداول در صنعت نوشیدنی است، را روانه بازار کرد.

پاکت جدید برای پرکنی داغ آب سیب از Smurfit Kappa

در طی فرآیند پرکنی داغ، محصول فشرده، فیلتر و پاستوریزه، حرارت دیده و در دمای بالا پر می‌شود و سپس بلافاصله سرد می‌شود تا خواص و طعم آن محفوظ بماند. این کار باعث افزایش طول عمر، از بین بردن میکروارگانیزم‌های مضر، کاهش هزینه‌ها و ساده‌سازی فرآیند می‌شود.

پرکنی داغ به‌طور گسترده در تولید آب سیب تازه (نه از کنسانتره) به خاطر تازگی و حفظ خواص سیب به کار گرفته می‌شود. Bag-in-Box به گفته تولیدکننده روشی مقرون به‌صرفه و سازگار با محیط‌زیست است. این پاکت Thermo Bag جدید، از فیلم PE خاص کواکسترود شده (MDPE برای مقاومت حرارتی و LLDPE برای انعطاف‌پذیری) و EVOH برای مقاومت در برابر ورود اکسیزن تولید می‌شود.