هنر بسته بندی: دومين همايش روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي مواد غذايي در دي ماه سال جاري در تالار ايوان شمس برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي دبيرخانه تكنوفود همچون سال گذشته با حمایت و همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری تهران، سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت صنعت و معدن، سازمان دامپزشکی کشور،سازمان پدافند غیرعامل کشور، سازمان جهاد كشاورزي، سازمان غذا و دارو، کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، قطبهای علمی و پژوهشگاههای صنایع غذایی و نیز دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور، اتاق های بازرگانی و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی در راستای حمایت و کمک به برنامه جهانی غذا توسط مرکز همایشهای راهبردی رنگارنگ به ریاست آقای دکتر محمد حسین عزیزی در 7 و 8 دی ماه سال جاری در تهران برگزار میگردد.
علاقهمندان و محققان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی وب سايت http://technofood.org
مراجعه و یا با شماره 88862008 021 تماس بگیرند.