سیل بین درب شیاردار و ظرف اغلب در یک یا دو نقطه حاصل میشود. سادهترین آن دربی است که از بالا به دهانه ظرف سیل میشود.
آمادهسازی سطح بیرونی درب ظرف نیز موضوعی مهم است. دربهای بیشتر و بیشتری در حال حاضر تولید میشوند که عملیات سیل در درون گردن ظرف انجام میشود همانگونه که در سمت راست عکس دیده میشود. این نگرش، تاکید بیشتری بر کنترل ابعاد دهانه ظرف (بهویژه ابعاد I) میکند اما نیاز به لاینر بهعنوان سیل اضافی را از بین میبرد.
درب با پرزهای پلاستیکی داخلی
این بسته ژاپنی حاوی مایع پیش از خشکشویی و دارای دربی دوتکه است.
بخش اصلی به درون گردن ظرف پیچ میشود و سیلی دارای منفذ را پدید میآورد. قالب، تارهای پلاستیکی گردی را در خود جای داده است که بهعنوان برس برای زدودن غبار و آلودگی از روی لباسها به کار برده میشود و البته کارایی این محصول را نیز بیشتر میکند. بر روی درب اصلی، درب شفاف دیگری نیز وجود دارد تا هنگامی که از محصول استفاده نمیشود آن را بپوشاند.