هنر بسته بندی: هنگامی به فروشگاههای خواروبارفروشی در امریکا برای خرید تخممرغ مراجعه میشود، اغلب آنها را میتوان درون یخچال یافت. اما این شرایط نگهداری درون یخچال در بسیاری دیگر از نقاط دنیا مرسوم نیست.
علت، که البته کمی دور از عقل به نظر میرسد، این است که در امریکا تخممرغها شسته میشوند. آن طوری که Hank Green از SciSho میگوید هنگامی که تولیدکنندگان تخممرغ را میشویند، علاوه بر تمیز کردن تخممرغها، لایهای از پروتئین که به آن cuticle (روپوست) میگویند نیز برداشته میشود. این رویه از تخممرغ در برابر باکتریهایی که میتواند به درون پوست نفوذ کند جلوگیری میکند. در بسیاری از کشورهای اروپایی، شستن تخممرغ غیرقانونی است پس از cuticle نیز محافظت میشود. مابین تولید روپوست و واکسیناسیون مرغهای تخمگذار، تخممرغها نیازی به فضای سرد برای محافظت از سالمونلا یا سایر باکتریهای مضر ندارند. البته اگر تخممرغها را جایی خارج از دمای اتاق دیدید، احتمالا از سایر موارد احتیاطی پیروی کردهاند.