معرفی گزینه پایدار برای بستهبندیهای غذایی همواره مورد توجه بوده است اما اگر بتوان پلیمری را جایگزین کرد که صنعت به خاطر دلایل زیستمحیطی با آن مشکل دارد موضوع جذابتر نیز میشود. نگرانیهای سلامتی و ایمنی بسیاری از برندها را به فکر جایگزین کردن پلیاستایرن انداخته که مدتهای زیادی انتخاب اصلی در فرآیندهای ترموفرمینگ فرم، فیل، سیل در صنایع غذایی بوده است. شکل دیگر این است که این ماده اغلب بازیافتپذیر نیست به همین خاطر برنامههای جامعی برای جایگزینی کامل مابین سالهای 2022 تا 2025 در جریان است.
چگونه این اتفاق افتاد
پروژه به سادگی امکانپذیر نیست چراکه حفظ ویژگیهایی همچون نفوذناپذیری، عملکرد بالا و خواص مکانیکی بدون افزودن بر هزینهها تلاش زیادی را میطلبد. ICPG ظرف جدید برای ماست، کرم، پودینگ، ژله و… را معرفی کرده است. این ماده نفوذناپذیری بیشتری نسبت به PS و PP معمول بدون افزودن مواد افزودنی یا روکش دارد اما ویژگیهای دیگر PP مانند سختی لازم برای چفت شدن دربها و کنترل کافی کشش را داراست.
این واقعا جالب است
پروژه به سادگی امکانپذیر نیست چراکه حفظ ویژگیهایی همچون نفوذناپذیری، عملکرد بالا و خواص مکانیکی بدون افزودن بر هزینهها تلاش زیادی را میطلبد. ICPG ظرف جدید برای ماست، کرم، پودینگ، ژله و… را معرفی کرده است. این ماده نفوذناپذیری بیشتری نسبت به PS و PP معمول بدون افزودن مواد افزودنی یا روکش دارد اما ویژگیهای دیگر PP مانند سختی لازم برای چفت شدن دربها و کنترل کافی کشش را داراست.