هنر بسته بندی: KHS برندگان رقابت طراحی بطری خود را اعلام کرد. این شرکت با همکاری مدرسه طراحی، مسابقهای را برای دانشجویان با هدف طراحی بطریهای مناسب برای پرکنی اسپتیک برگزار کرد، بطریهایی برای پرکنی محصولات حساس.
Arne Wiex مدیر تولید بطری شرکت میگوید: تولید بطریهای ضدمیکروب چالشی بزرگ است. طراحی دانشجویان امسال در بالاترین کیفیت بود و بسیار بیشتر از مواردی که نیاز بود تولید کردند. تیم Bereza جایزه نخست را برد. محصول عصاره درخت غان بود که باید عاری از میکروب خواص خود را حفظ میکرد. طراحی تداعیکننده ریشه و برگ درختان بود که نمایانگر نگرش” از محصول تا بطری” بود. گروه Kindo جایگاه دوم را به خود اختصاص داد. با طراحی دو بطری که محتوی آبمیوه آرامبخش و مقوی بودند. جایزه سوم را نیز گروه Quokka برد با نوشیدنی قهوه با میوه اضافی.