هنر بسته بندی: باز کردن درب بطری اکنون به اندازه فشردن یک دکمه راحت شده است، دکمهای که باعث کاهش گشتاور تا میزان 40درصد میشود. CCT فناوری Eeasy Lid را به سفارش Darci برای سس پاستای خود سفارش داده است.
این سیستم باعث باز شدن درب وکیوم بسته شده بر روی جار تا 40درصد راحتتر میشود آن هم تنها با فشردن یک دکمه. شرکت CCT این فناوری انحصاری Eeasy Lid را بهگونهای طراحی کرده که سیل را میشکند و وکیوم را آزاد میکند. پس از استفاده هم درب دوباره با فشردن دکمه از درون بسته میشود و محصول را تازه و به دور از آلودگی نگه میدارد.
مدیر شرکت میگوید این دربها به ویژه برای مصرفکنندگان مسن و کسانی که مشکل جسمانی دارند و یا توان باز کردن درب را ندارند، بسیار مناسب است. در برخی نمونههای آزمایشگاهی کاهش گشتاور تا 58درصد نیز دیده شده است.