معاون غذای سازمان غذا
دکتر بهروز جنت اظهار داشت: تولید نمک به دو صورت صنعتی و خوراکی است. بهطوریکه نمک صنعتی برای کاربرد صنایع مختلف غیرخوراکی است و نمک خوراکی هم برای مصرف غذایی است.
وی افزود: گاهی اوقات برخی از شرکتها که مجوز تولید نمک صنعتی را دارند، متاسفانه به صورت غیر مجاز و زیرپلهای در نقاطی از شهر تهران نسبت به بستهبندی این نمکها برای عرضه به مردم اقدام میکنند.
معاون سازمان غذا و دارو در ارتباط با عوارض مصرف نمکهای صنعتی در برنامه غذایی افراد، گفت: سادهترین مشکلی که نمکهای صنعتی دارند، این است که غنی شده با ید نیستند. چون قرار است تمامی نمکهای خوراکی با ید غنی شوند تا مشکل گواتر و تیروئد را نداشته باشیم.
جنت با اعلام اینکه بیشترین نمکهای صنعتی از استان سمنان وارد تهران میشود، افزود: سمنان دارای بیشترین معادن نمک در کشور است. از همین رو، نمکهای صنعتی از این منطقه وارد پایتخت میشود.