نماد سایت packagingart

تاسیس پولاد پویا برای تولید IML، گام بعدی پولاد

 

هنر بسته بندی : شرکت پولاد اولین ماشین‌های تزریق پلاستیک را براساس طراحی انجام شده در سال ۱۳۶۲ تولید و عرضه کرد.

مدیر فروش شرکت پولاد پویش ضمن بیان این مطلب، افزود: شرکت پولاد به موازات تولید ماشین‌های تزریق پلاستیک ساخت خود، از ابتدای نیمه دوم سال ۸۸ با هدف پاسخگویی به نیاز روزافزون بازار داخلی، ساخت ماشین‌های تزریق پلاستیک را در کشور چین با همکاری شرکت کیفیت محور و صاحب نامBorche آغاز کرد.

محمد رحیم‌زاده گفت: اصول اساسی به کار گرفته شده برای تحقق این مهم، استفاده از دانش فنی انباشته در شرکت پولاد طی سالیان متمادی طراحی و تولید ماشین‌های تزریق پلاستیک به همراه شناخت بسیار دقیق از تمامی جزییات طراحی و استفاده از مواد اولیه مناسب و مرغوب است.

وی ادامه داد: با استقرار تیم مهندسی شرکت پولاد در کشور چین و انتخاب دقیق سازنده صاحب صلاحیت، همان گونه که صنعت پلاستیک کشور از شرکت پولاد جهت تولید ماشین‌آلات تزریق پلاستیک با کیفیت متوقع بود، انجام شد.

وی درخصوص تهیه و تامین مواد اولیه شرکت اظهار کرد: مواد اولیه این شرکت (PET) از طریق شرکت پتروشیمی تندگویان تهیه می‌شود اما در گذشته از کشورهای کره و مالزی وارد می‌کردیم که در شرایط کنونی به خاطر نوسان نرخ ارز واردات آن متوقف شده است.

رحیم زاده به مشکلات تامین مواد اولیه PET اشاره و تصریح کرد: مواد اولیه در داخل کشور برای تولید پریفورم کافی است اما وجود جریاناتی، عرضه و خرید آن را دچار مشکل کرده، به‌ویژه این که صادرات پتروشیمی به کشورهای همسایه به صورت مستقیم و غیرمستقیم مارا با مشکلاتی جهت تامین مواد اولیه مواجه کرده است.

وی از وجود ۱۵ خط تولید پریفورم رنگی (سبز، قهوه‌ای، قرمز و…) در شرکت پولاد خبر داد و گفت: این تولیدات برای صنایع روغنی، نوشیدنی و شوینده‌ها کاربرد دارد به‌طوری که این انعطاف در تولید باعث تولید، عرضه و صادرات مناسب شده است.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت قصد دارد در آینده نزدیک طرح توسعه‌ای خود را به‌صورت تدریجی انجام دهد به‌طوری که قالب‌های جدید با ظرفیت بالاتر را جایگزین قالب‌ها و دستگاه‌های قدیمی کند.

وی افزود: گروه صنعتی پولاد، شرکت جدیدالتاسیس خود را با نام پولاد پویا که در زمینه تولید IML (تولید ظروف باروش برچسب‌گذاری داخل قالب) فعالیت می‌کند راه‌اندازی و محصولات را روانه بازار خواهد کرد.

وی، نوسان و افزایش نرخ ارز را باعث بالارفتن قیمت قطعات یدکی ماشین‌آلات دانست و ادامه داد: این افزایش موجب می‌شود تا قیمت تمام‌شده ماشین‌آلات نیز بالا رود در نتیجه قیمت محصول نهایی به‌طور ناگهانی رشد می‌یابد.

وی گفت: این معضل زمینه را برای رقابت در بازارهای هدف کاهش می‌دهد و باعث تعطیلی واحد‌های تولیدی کوچک تر شده و از همه مهمتر موجبات روند خام‌فروشی در کشور را دوباره فراهم می‌کند.

 

 

خروج از نسخه موبایل