packagingart

نبود نقدينگي و نوسان نرخ ارز عامل تعطيلي کارخانه توليدي پلي استايرن

 

هنر بسته بندی : هنوز يك سال از افتتاح واحد توليدي فوم پلي استايرن در شهرك صنعتي ايرانشهر نگذشته كه اين شركت با سرمايه گذاري 1/6 ميليارد ريال و ايجاد اشتغال در ابتداي كار با مشكلاتي در توليد و فروش مواجه شده به طوري كه  شركت در آستانه ورشكستگي قرار گرفته است.

“مشكل نقدينگي جهت خريد و تامين مواد اوليه FMS  موجبات تعطيلي و ورشكستگي كارخانه توليد فوم بشير گستر ايرانشهر را فراهم كرده است.” ارباب زهي مدیرکارخانه این مجموعه افزود: مواد اوليه كارخانه (FMS) وارداتي بوده و در ايران توليد نداريم  به همين دليل با توجه به نوسانات بازار ارز براي توليد با مشكلات فراوان مواجه شده ايم.

وي به افتتاح اين كارخانه در بهمن ماه سال گذشته اشاره كرد و گفت: در ابتداي شروع به كار اين واحد توليدي ،مواد اوليه به ازاي هر كيلو22هزار و 500ريال بود كه اين ميزان در حال حاضر به 85هزار ريال رسيده ،بنابراين تهيه و تامين مواد اوليه بسيار سخت و دشوار شده است.

ارباب زهي اضافه كرد: علاوه براين، در اوايل كار فروش كارخانه فوم، به ازاي هر متر مربع 55هزار ريال بود و در شرايط فعلي به 120هزار ريال افزايش يافته است كه ، توان خريد مواد به اندازه يك كاميون معادل 20 تن را نداريم و فقط قادر به خريد 2 الي 3 تن مواد اوليه هستيم كه با توجه به طولاني بودن مسافت و كرايه حمل از تهران به ايرانشهر مقرون به صرفه نيست از اين رو مجبوريم كارگاه توليدي را تعطيل كنيم تا ضرر وزيان بيشتري را متحمل نشويم.

وي اظهار داشت: طي شش ماهه اول افتتاح ، معادل60 هزار متر مربع فوم به كشورهاي همسايه مانند افغانستان و پاكستان صادر شد اما در حال حاضر به خاطر بالا رفتن ناگهاني قيمت مواد اوليه و ناتواني در خريد ، به فروش شهرستاني بسنده كرده ايم.

مدير عامل كارخانه توليد فوم بشير گستر ايرانشهر ،نبود نقدينگي را مهمترين معضل ذكر كرد و بيان داشت:  هم اكنون به دليل كمبود نقدينگي حتي جوابگوي تقاضاي داخل كشور نيستيم بنابراين ازمسوولان مربوطه انتظار مي رود تا با اتخاذ تدابيري لازم ، توليد كنندگان بتواند بدون واسطه و به طور مستقيم مواد اوليه وارد كنند و دست دلالان و واسطه ها كوتاه شود.

خروج از نسخه موبایل