packagingart

ساخت نانوکامپوزیت‌ ضدمیکروب برای بسته‌بندی موادغذایی

نانو ذرات, بسته بندی, نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر, ضد میکروب, ضد اکسیداسیون, پلیمرهای سنتتیک, پلیمرهای زیست تخریب پذیر, نانو, هنر, nanocomposite, polymer, packaging, plastic

 

ایسنا: پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با استفاده از نانوذرات موفق به ساخت نانوکامپوزیت‌های زیست تخریب‌پذیر ضد ‏میکروب و ضد اکسیداسیون شدند که می‌تواند در صنایع ‏بسته‌بندی مورد استفاده قرار گیرد.

نظر به مشکلات زیست‌محیطی ناشی از کاربرد پلیمر‌های سنتتیک در بسته‌بندی مواد غذایی در سال‌های اخیر مطالعات گسترده‌ای در زمینه ‏به کارگیری پلیمرهای طبیعی زیست تخریب‌پذیر، در صنعت بسته‌بندی صورت پذیرفته است. با وجود تمام مزایایی که این نسل جدید ‏از ترکیبات دارند، کاربرد عملی آن‌ها به دلیل حساسیت بالا به رطوبت، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و خواص مکانیکی ضعیف با محدودیت ‏روبرو شده است. ‏

محققان دانشگاه تربیت مدرس، در تحقیق حاضر تلاش کردند تا با به کارگیری فناوری نانو، بخشی از ضعف‌های پلیمر طبیعی آلژینات را ‏به عنوان یک ترکیب طبیعی از منابع دریایی برطرف کنند. در این پروژه، هدف تولید نانوکامپوزیت‌هایی با دارا بودن قابلیت‌های زیست تخریب ‏پذیری و در عین حال نفوذپذیری کم نسبت به گازها، حساسیت کمتر نسبت به آب و در نهایت دارای خواص ضد میکروب و ضد اکسیداسیون ‏برای به کار گیری در نگهداری مواد غذایی بوده است.‏

خروج از نسخه موبایل