نماد سایت packagingart

فرآیند گازربایی در صنعت نوشیدنی

محصول ارتقایافته در بخش گازربایی وکیومی برای آبمیوه و سایر نوشیدنی‌ها، توانسته خود را به خوبی در بازار تثبیت کند و مصرف‌کنندگان خود را نسبت به داشتن تولید بدون دردسر، آرام و قابل اطمینان و نیز پرکنی نوشیدنی باکیفیت بالا مطمئن کند. در حین دوره کنترل تولید و برنامه‌ریزی سیستم جدید، نتایج جالبی به دست آمد که به‌عنوان بخشی از مقاله زیر ارایه می‌شود.

{phocadownload view=file|id=151|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}

خروج از نسخه موبایل