نماد سایت packagingart

تاثیر فرآیند فشار بالا بر میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی

فرآیند فشار بالا (HPP) یک تکنیک جدید غیرحرارتی برای فرآوری مواد غذایی است که می‌تواند پاتوژن‌های مواد غذایی را در دمای اتاق غیرفعال کرده، عمر ماندگاری غذاها را افزایش داده و آسیب ترکیبات حساس به حرارت را کاهش دهد. در HPP اصول فرآیند ساده است. مواد غذایی در بسته‌بندی مهر و موم شده قرار گرفته و در ظروف دربسته‌ی عایق گذاشته می‌شوند…

{phocadownload view=file|id=227|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}

خروج از نسخه موبایل