نماد سایت packagingart

نوشیدنی – تجزیه و تحلیل ویژگی های فیزیکی نوشیدنی ها(بخش نخست)

گوناگونی نوشیدنی‌های مختلفی که تا به حال تولید شده‌اند بسیار زیاد بوده است. آنها طیف گسترده‌ای از شیر و نوشیدنی‌های ترکیبی پایه شیر گرفته تا آبمیوه و سبزیجات را شامل می‌شوند حتی آماده‌سازهای برشتوک علاوه بر این در بسیاری از کشورها همین نوشیدنی‌ها را به صورت الکلی تولید می‌کنند و تنوع نوشیدنی‌ها نیز مدام در حال افزایش است، با افزایش پیوسته گوناگونی در طرز تهیه آنها و مواد اولیه قابل ترکیب با یکدیگر، که این موضوع تاثیر خاصی بر ظاهر، مزه و در نتیجه روان‌پذیری (flowabilitg) این نوع ماده غذایی دارد.

{phocadownload view=file|id=67|text=دانلود متن کامل مقاله|target=b}

خروج از نسخه موبایل