packagingart

بسته‌بندی آبلیمو در بطری‌های ۲ لیتری آن را اکسیده می‌کند

فارس: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو بر سخنان رئیس هیأت مدیره صنعت آبلیموی ایران، درخصوص غیر مجاز بودن بسته‌بندی آبلیمو در بطری‌های بزرگتر از دو لیتر صحه گذاشت.

سهیل اسکندری با تائید سخنان چند روز گذشته رییس هیات مدیره صنعت آبلیموی ایران، درباره تعامل موثر با سازمان غذا و دارو، خصوصا غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطری های بزرگتر از دو لیتر گفت: از آنجایی که مصرف آبلیمو در منازل بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک است وقتی مقادیر زیادی درظرف های حجیم نگهداری می شود احتمال اینکه نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می شود که خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب دیدن مواد مفید آن بشود.

وی ادامه داد: تولید کنندگانی که بر حسب سفارشات مراکز دولتی، ارگان ها و سازمان ها قصد دارند تولیدات خود را با بسته بندی های بزگتر از دو لیتر به فروش برسانند صرفا با انعقاد قرارداد مشخص می توانند نسبت به ارایه بسته بندی های بزرگتر از 2 لیتربرای این چاشنی محبوب و قدیمی اقدام کنند.

اسکندری با تاکید بر اینکه آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارد، تصریح کرد: ویتامین های مورد انتظار مصرف کننده، از یک میوه سالم از این محصولات به دست نخواهد آمد ضمن اینکه از نظر ظاهری نیز هم رنگش تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه توصیه عمومی ما به تازه خوری محصولات است اظهار داشت: این مطلب یکی از محورهای تغذیه سالم است.

خروج از نسخه موبایل