درج تاریخ مصرف بر روی لیبل، مواد پایدار جدید بستهبندی و نگرانیهای ادامهدار درخصوص مواد شیمیایی موجود در بستهبندی، داغترین موضوعات در چند ماه اخیر صنعت بستهبندی در جهان بودند. بر پایه تعداد کل صفحههای بازدید شده در اجتماع بستهبندی در سرتاسر دنیا، موضوعات مرتبط با بستهبندی صنایع غذایی بیشترین خواننده را داشتند. سه اولویت اصلی در این خصوص را به ترتیب در این مقاله بررسی میکنیم.
3- کد بهترین تاریخ مصرف پیشنهادی برای لیبلهای غذایی
چه کسی این عبارت را شنیده است «اگر شک داری، دورش بینداز؟» به نظر میآید بسیاری از مصرفکنندگان امریکایی این را شنیده باشند. آنها بسیاری از موادغذایی که هنوز قابل خوردن هستند را به خاطر تمام شدن تاریخشان دور میاندازند. آنها با خود فکر میکنند که ارزش ریسک خوردن موادی که تاریخشان تمام شده و ممکن است باعث مریضیشان شود، را ندارد.
اما آن کدها اغلب تاریخی را نشان میدهند که محصولات بهترین طعم را خواهند داشت. آنها بیشتر نشانگر کیفیت غذا هستند تا ایمنی آن.
در آپریل سال 2019، سه آژانس امریکایی، FDA، USDA و EPA، بالاخره دستورالعملی را برای تاریخزنی غذاهایی که در این کشور فروخته میشوند، ابلاغ کردند. هر سه این ادارات توصیه کردند که شرکتهای موادغذایی عبارت بهترین تاریخ مصرف “Best if Used By” را به صورت داوطلبانه بر روی لیبلهای مواد غذایی بهعنوان استراتژی جدید برای جلوگیری از ضایعات غذا و بستهبندی درج کنند. آیا شما کدهای خود را به روز کردهاید؟
2- کاغذ یا پلاستیک؟ 6 انتخاب پایدار برای ظرفهای موادغذایی
دشواری بزرگ دیگری که برای شرکتهای تولیدکننده کالاهای مصرفی بستهبندی شده (CPG) وجود دارد، بهویژه با جنبشهای رو به رشد ضدمصرف پلاستیک، پاسخ به این سوال است: کاغذ یا پلاستیک؟ تولید و تامینکنندگان بستهبندی باید به قدری هوشمند باشند تا مطمئن شوند خریداران هر دو گزینه را در اختیار خواهند داشت.
یکی از تولیدکنندگان ظروف مصرفی موادغذایی، Novolex را میتوان به عنوان نمونهای در این زمینه به کار برد. نمونههای ارایه شده این شرکت شامل بستهبندیهای قابل بازیافت و زیستتخریبپذیر هم از کاغذ و هم از پلاستیک میشود.
1- در اغلب آستریهای قوطیهای موادغذایی دیگر اثری از BPA نیست
مقالات درخصوص BPA و آستریهای قوطیهای موادغذایی، بیشترین تعداد بازدید را از فوریه سال 2018 داشتهاند اما در ماههای اخیر، این موضوع جذابیت روزافزونی یافته است. در فوریه و مارچ 2019، این موضوع به صدر مقالات خوانده شده آمد.
خوانندگان چنین پیشنهاداتی را نیز ارایه کردند: «میتوان از Bisphenol B، Z AF، AP و S استفاده کرد. همگی آنها مباحث سلامتی یکسانی دارند و میتوان آنها را جزو مواد BPA free به حساب آورد. بهتر است به شیشه بازگردیم و از شر آستریهای پلاستیکی رهایی یابیم.» از آنجایی که مصرفکنندگان به شدت نسبت به مواد شیمیایی موجود در بستهبندیهای موادغذایی نگران هستند، پس بهتر است شرکتهای موادغذایی، توجه ویژهای به این موضوع داشته باشند.