packagingart

استفاده از جلبک دریایی برای ساشه سس کچاپ

هنر بسته بندی: شرکت Just Eat نخستین بسته ساشه خوراکی سس را با هدف کاهش ضایعات پلاستیکی به بازار معرفی کرد. این ساشه‌ها با همکاری شرکت Skipping Rocks تولید شد.

جلبک دریایی, ساشه سس کچاپ, کاهش ضایعات پلاستیکی, غذاهای بیرون بر, بسته بندی

با هدف کاهش تاثیرهای آلودگی پلاستیک بر محیط‌زیست، Just Eat نمونه آزمایشی ساشه سس خود را که کاملا زیست تخریب‌پذیر و قابل تجزیه در مدت 6 هفته در طبیعت است را معرفی کرد. این بسته برای غذاهای بیرون بر طراحی شده است. در جهان سالانه حدود 11میلیارد ساشه ادویه‌دار فروخته می‌شود. این ساشه بر پایه جلبک دریایی ساخته شده است و ماده اولیه آن نوعی خزه دریایی است. این ساشه را می‌توان در کمپوست‌های منزل یا در سطل‌های زباله معمولی انداخت.

خروج از نسخه موبایل