مهر: عسل تولید شده در ایلام همچنان به صورت فله ای و در بسته بندی های غیر استاندارد به بازار عرضه می شود و همین عامل باعث می شود عده ای با سوء استفاده از این موضوع عسل غیر مرغوب را به خریداران عرضه کنند.

 بسته بندی های غیر استاندارد, برندسازی, خوشه عسل, بسته بندی

حشمت الله عسگری معاون اقتصادی استانداری ایلام در این زمینه گفت: راه اندازی خوشه عسل و همچنین برندسازی و بسته‌بندی می‌توان این محصول تولیدی را ساماندهی و از نظر تولید و ایجاد اشتغال مولد در استان با توجه به مطلوب بودن آب و هوای استان برای پرورش عسل در این زمینه وارد فعالیت جدی کرد.

وی خواستار تهیه طرح کاملی به منظور راه اندازی خوشه عسل با نام شهر عسل شد و گفت: کار مدیریتی دقیقی در این زمینه باید صورت گیرد و از توان و تجربیات افرادی که سال‌ها است در زمینه پرورش زنبور عسل در استان فعالیت دارند، استفاده شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام گفت: تولید عسل مرغوب از مزیت های استان بوده و یکی از سوغات برجسته ایلام به حساب می آید.