هنر بسته بندی / بین الملل: سیدل یک خط اسپتیک PET برای نوشیدنی‌های لبنی برند Winkin’ Cow متعلق به شرکت Britannia در هند نصب کرده است. سیستم یکپارچه Aseptic Combi Predis با ظرفیت ۲۴,۰۰۰ بطری در ساعت کار می‌کند و فرآیندهای استریل‌سازی، باد کردن بطری (Blow Molding)، پرکنی و درب‌بندی را ترکیب کرده است. فناوری کربن‌زدایی خشک پریفرم (Dry preform decontamination) مصرف آب و مواد شیمیایی را کاهش داده و در عین حال ماندگاری نوشیدنی‌های حساس لبنی را افزایش می‌دهد.

شرکت Sidel برای اولین بار راهکار بسته‌بندی بطری‌های PET اسپتیک را برای سبد محصولات لبنی شرکت هندی Britannia فراهم کرده است. این خط کامل بسته‌بندی در کارخانه جدید لبنیات Britannia در منطقه رانجانگائون هند تحویل داده شده است.
هاربیندر کاتوریا، نایب‌رئیس فروش جنوب آسیا در Sidel می‌گوید: «Sidel با ارائه پشتیبانی کامل، بریتانیا را قادر ساخت تا از تمام ظرفیت نوشیدنی‌های لبنی خود بهره‌برداری کند. از طراحی بطری و لیبل گرفته تا اعتبارسنجی محصول-بسته‌بندی، این خط به شرکت بریتانیا قدرت داده است تا سبد نوشیدنی‌های لبنی خود را گسترش دهد و محصولاتی ایمن و باکیفیت را با انعطاف‌پذیری بالا در بسته‌بندی، به مصرف‌کنندگان هندی عرضه کند.»
آبیشک سینها، مدیر ارشد تحول فروش در بریتانیا، می‌افزاید: «حمایت Sidel محدود به تجهیزات خط تولید نبود؛ آن‌ها طیف وسیعی از خدمات شامل طراحی کانسپت جدید بسته‌بندی، اعتبارسنجی، پیشنهاد لیبل، تست‌های پرکنی سفارشی و مطالعات مربوط به ماندگاری محصول (Shelf-life) را ارائه دادند.»


عملکرد بطری‌ریزی اسپتیک

این خط جدید شامل سیستم یکپارچه Aseptic Combi Predis با سرعت ۲۴,۰۰۰ بطری در ساعت است. این راهکار با ترکیب استریل کردن پریفرم، باد کردن، پر کردن و درب‌بندی، سلامت محصول و افزایش زمان ماندگاری محصولات حساس را تضمین می‌کند.سیدل سیستم Aseptic Combi Predis خود را یک راهکار اسپتیک ساده و سریع معرفی می‌کند که از فناوری کربن‌زدایی خشک (Predis) بهره می‌برد. در این فناوری، پراکسید هیدروژن (H2O2) دقیقاً پیش از ورود پریفرم به کوره، به داخل آن تزریق می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود H2O2 تا زمان رسیدن به مرحله گرمایش فعال شود و ضمن تضمین سطح بالای آلودگی‌زدایی، منطقه استریل را به حداقل رسانده و خطرات آلودگی را کنترل کند.استفاده از سیستم کربن‌زدایی خشک به این معناست که عملاً هیچ آب و مواد شیمیایی در این فرآیند مصرف نمی‌شود که به شکلی «قابل توجه» مصرف منابع را کاهش داده و به بریتانیا اجازه می‌دهد با کمترین آسیب به محیط‌زیست، به ایمنی کامل غذایی دست یابد. همچنین این سیستم منعطف بوده و امکان تغییر سریع بین سه فرمت مختلف بطری از ۱۸۰ میلی‌لیتر تا ۱ لیتر را فراهم می‌کند.